FAQ

Bestilling

Vi anbefaler at du bestiller i så god tid som muligt, så du er sikker på vi har ledigt. Sidste frist for bestilling er 5 dage før levering. Husk at du altid kan ændre antallet af kuverter helt gratis indtil 7 dage før levering så selv om du ikke ved præcist hvor mange gæster der kommer kan du roligt bestille i god tid.

Du skal bestille minimum 8 kuverter i vores byg selv og minimum 10 kuverter i vores fastsatte menuer. Dog skal du bestille for mindst 1000 kr.

Dette afhænger meget af børnenes alder og deres appetit. Som hovedregel kan børn under 6 år nøjes med en halv kuvert pr. barn. Til børn over 6 år anbefaler vi at man bestiller en hel kuvert pr. barn.

Du har måske angivet en forkert mailadresse, eller adressen på en mailboks der er overfyldt. Endeligt kan det ske at et spamfilter har slettet vores mail med ordrebekræftelsen. Du har mulighed for selv at printe en kopi af din ordre ud under ”indstillinger” når du er logget ind med din bruger på vores hjemmeside.

Du har mulighed for at få nulstillet dit kodeord ved at klikke på ”Glemt kodeord”.

Alle priser på vores hjemmeside er inkl. moms.

Vi anbefaler at man bestiller ca. 1000g. mad pr. Kuvert. Dette er vores erfaring ved et almindeligt blandet selskab. Du kender dine gæster bedst og ved om de spiser meget eller lidt.

Levering

Vores leveringsomkostniger er fra 249 DKK og bliver beregnet ved bestillingen.

Vi leverer på hele Sjælland. Skriv til og hvis du er i tvivl om vi leverer i dit område.

Betaling

Private kunder kan betale med Dankort, internationale kreditkort samt Mobilepay på vores hjemmeside. Private virksomheder samt offentlige institutioner kan også betale med almindelig eller elektronisk faktura.

Af hensyn til vores medarbejderes sikkerhed og en hurtig og enkel levering, kan vi desværre ikke tilbyde at modtage kontanter ved leveringen.

Ændringer

Du kan ændre antallet af kuverter helt gratis frem til 7 dage før levering. Det eneste krav er at I stadig er mindst 8 gæster, der er minimumskuvertantallet hos os. (10 kuverter på faste buffeter)

Vi kan ikke ændre i buffeter/menuer der er lavet på forhånd. du kan dog tilføje ekstra retter hvis du kunne tænke dig nogle retter der ikke indgår.

Senest 7 dage før. Kan din ordre flyttes til en ny dato uden beregning forudsat der er ledigt. Eller Kan ændres til et tilgodebevis fratrukket kr. 200,- i administrationsgebyr.

6 dage før levering kan eller ændres til tilgodebevis fratrukket 50% i administration og dækning af råvareudlæg

5 dage før levering kan eller ændres til tilgodebevis fratrukket 75% i administration og dækning af råvareudlæg

4 dage før levering/afhentning og frem kan man afbestille sin ordre men dog uden nogen form for kompensation

Ved Modtagelse af maden

Vi anbefaler, at maden spises på leveringsdagen. Vi transporterer maden i max to timer, hvilket betyder, at I altid har en time til at spise det fra levering. Hvis maden spises herefter, henviser vi til Fødevarestyrelsens anbefalinger for opbevaring om nedkøling og opvarmning. https://www.foedevarestyrelsen.dk/Selvbetjening/Guides/Sider/Saa-laenge-kan-din-mad-holde-sig.aspx