Menuer fra madudefra

Lad dig inspirere

Er du på udkig efter en leverandør af catering til din næste begivenhed? Så er du kommet til helt rette sted. Her på siden kan du lade dig inspirere af eBuffets sammensatte menuer og buffet menuer. Alle sammensatte menuer kan du nemt supplere med retter, som du helt selv vælger, så menuen passer til dig, din fest og de rammer du gerne vil skabe for dine gæster.

Sammensæt din drømmemenu i dag, og så sørger vi for at levere det til din hoveddør på den store dag – uanset hvor du bor på Sjælland.

Forretter
Hovedret
Tapas Byg-selv
Dessert

begivenheder

madudefra leverer mad til næsten alle tænkelige begivenheder – fra konfirmationer og barnedåb til fødselsdagsfesten og det elegante bryllup. Vi sørger for, at maden matcher dagens højtidelighed – både i smag og udseende. Du kan selv sammensætte menuen, så både forretten, hovedretten og desserten bliver efter dine ønsker og behov. Har du specifikke ønsker til menuen eller spørgsmål til din bestilling?

Kontakt os på 7120 8120 eller via hello@madudefra.dk, og lad os sørge for det kulinariske indslag til dit næste arrangement.

Konfirmation
Brunch Byg-selv

påskefrokost

barnedåb