Begivenheder

madudefra.dk leverer mad til næsten alle tænkelige begivenheder – fra konfirmationer og barnedåb til fødselsdagsfesten og det elegante bryllup. Vi sørger for, at maden matcher dagens højtidelighed – både i smag og udseende. Du kan selv sammensætte menuen herunder, så både forretten, hovedretten og desserten bliver efter dine ønsker og behov.
Har du specifikke ønsker til menuen eller spørgsmål til din bestilling? Kontakt os på 7120 8120 eller via hello@madudefra.dk, og lad os sørge for det kulinariske indslag til dit næste arrangement.

Vi leverer til alle slags begivenheder

Planlæg alt – også menuen

Der er rigtig mange ting at holde styr på, når der skal planlægges og arrangeres en fest. Der skal inviteres gæster, pyntes op, vælges playliste, arrangeres underholdning – og meget mere. Står du overfor at skulle planlægge en fest eller et arrangement, kan dét at få maden leveret udefra derfor være en stor hjælp. Ofte er menuerne dog allerede bestemt på forhånd. Og når nu du har bestemt alt til festen, hvorfor så ikke også selv bestemme din menu? Hos Madudefra har du muligheden for selv at sammensætte din helt egen buffet eller menu. Du kan via vores byg-selv-menu selv sammensætte hele menuen eller supplere med ønskede retter til vores sammensatte menuer. Se også vores forslag til din begivenhed nedenfor.

barnedåb

Som nybagt forælder er det sjældent, at der er overskud til både at være vært og stå i køkkenet til barnedåben. Hos Madudefra tilbyder vi at stå den kulinariske oplevelse i forbindelse med den store dag, så du som forælder kan koncentrere dig om at nyde dagen i selskab med venner og familie. Vi tilbyder diverse former for catering til et barnedåb, samt mulighed for selv at sammensætte retter. Ring til os på tlf.7120 8120eller send en mail til hello@madudefra.dk, så får vi en snak om jeres ønsker i forbindelse med den store dag.

Luksus buffet (12 retter)

Luksus buffet (12 retter)

250 kr.

x
Klassisk buffet (11 retter)

Klassisk buffet (11 retter)

200 kr.

x
Klassisk brunch buffet

Klassisk brunch buffet

170 kr.

x
Børnebuffet

Børnebuffet

73 kr.

x
Eksklusiv brunch buffet

Eksklusiv brunch buffet

225 kr.

x
Lille tapas buffet

Lille tapas buffet

130 kr.

x
Eksklusiv tapas buffet

Eksklusiv tapas buffet

235 kr.

x
Studenterbuffet 2024

Studenterbuffet 2024

145 kr.

x

konfirmation

Søger du en leverandør af catering til konfirmation? Så er du landet det helt rette sted. madudefra har leveret catering siden 2006, og vi har lige siden bestræbt os på at levere kompromisløs kvalitet og kreative kulinariske indslag til vores kunder – og sådan bliver det ved med at være. Du og dine gæster er derfor altid sikret velsmag og veltilberedte menuer, når du bestiller mad ud af huset hos Madudefra. Se vores menuer her på siden, og find inspiration til dit næste arrangement, eller kontakt os på 7120 8120 for et tilbud på mad ud af huset. Vi holder til i Købehavn Sv. og leverer mad til kunder på hele Sjælland København og omegn.

Lille buffet (7 retter)

Lille buffet (7 retter)

160 kr.

x
3 retters menu

3 retters menu

180 kr.

x
Luksus konfimations buffet

Luksus konfimations buffet

250 kr.

x
Klassisk menu

Klassisk menu

215 kr.

x
Børnebuffet

Børnebuffet

73 kr.

x
Eksklusiv menu

Eksklusiv menu

275 kr.

x

påske

Påsken er bundet op på traditioner, når vi holder fri i helligdagene og skal ses med familien eller vores bedste venner. Det har med tiden også ført til store traditioner i forbindelse med påskefrokosten, men det er helt sikkert lidt forskelligt fra påskefrokost til påskefrokost, hvad du får serveret. 

Derfor kan du også selv sammensætte din menu hos os. Om din favoritret til påskefrokosten så er en rejecocktail, tarteletter eller helstegt laksefillet, kan du finde det hos os, og du bestemmer selv. Se mere under vores byg-selv-menu her.

Lille påske/pinsebuffet 2024

Lille påske/pinsebuffet 2024

125 kr.

x
Klassisk Påske/Pinsefrokost 2024

Klassisk Påske/Pinsefrokost 2024

200 kr.

x
Det store kolde bord

Det store kolde bord

245 kr.

x

Skal vi hjælpe med en helt særlig menu?

Har du specifikke ønsker til menuen eller skal vi hjælpe med inspiration? Kontakt os på 7120 8120 eller via hello@madudefra.dk, og lad os sørge for det kulinariske indslag til dit næste arrangement.

Leveringen er sat i system

Vi har fået udviklet helt vores eget avanceret itsystem der behandler din ordre, fra bestilling til levering.

Så du kan slappe af ligeså snart du har afgivet din bestilling

Denne afdeling indeholder i øjeblikket ikke noget indhold. Tilføj indhold til denne afdeling ved at bruge sidebaren.