Lidt om Madudefra

Vi har for nylig besluttet at skifte navn fra "Ebuffet" til "MadUdefra". Hvorfor? Fordi vi har udvidet vores udvalg så meget gennem tiden at vi kan tilbyde mere end bare buffeter.

MadUdefra er et cateringfirma, der har specialiseret sig i at levere lækker mad til private og virksomheder på hele Sjælland, Lolland, Falster og Møn. Vi har eksisteret i flere år og har opbygget en stærk kundebase og et godt omdømme i branchen.

Men vi indså, at navnet "Ebuffet" ikke længere passede til vores virksomhed. Mens vi stadig tilbyder buffeter, er vi også i stand til at levere alt fra små, intime middage til store firmaevents og bryllupper.

Vi ønskede at have et navn, der var mere inklusivt og bredere for at afspejle, hvad vi nu tilbyder. MadUdefra dækker det hele - det er nemt at huske, og det beskriver præcis, hvad vi gør: vi leverer mad udefra, i København, på hele Sjælland, Lolland, Falster og Møn

Det er også lidt sjovt, at kunne blive spurgt om hvor maden er fra. Man kan så  fortælle, det er mad udefra. 

Vi har stadig de samme dedikerede medarbejdere, der brænder for at levere den bedste madoplevelse til vores kunder. Vores fokus er stadig på at levere friske, lækre retter til enhver lejlighed.

Så hvis du leder efter en cateringvirksomhed, der kan levere lækker mad til din næste begivenhed, skal du kigge efter MadUdefra. Vi er stolte af vores nye navn og ser frem til at fortsætte med at levere den bedste madoplevelse til vores kunder.