Denne afdeling indeholder i øjeblikket ikke noget indhold. Tilføj indhold til denne afdeling ved at bruge sidebaren.

Nyheder

Hvad sker der bagved?

Hos MadUdefra er vi altid på udkig efter de nyeste trends og tendenser inden for madverdenen og catering. Vi er glade for at kunne tilbyde vores kunder de mest lækre retter ud fra de bedste opskrifter, vores erfarne kokke arbejder konstant på at udvikle og forfine vores menuer, så du altid får den bedste smagsoplevelse.

Læs mere
Lidt om Madudefra

Vi har for nylig besluttet at skifte navn fra "Ebuffet" til "MadUdefra". Hvorfor? Fordi vi har udvidet vores tjenester ud over kun at tilbyde buffeter.

Læs mere

Nyt navn - samme gode oplevelse

Madudefra Er tidligere Ebuffet Den gode oplevelse er helt den samme. Vi leverer lækker kvalitetsmad direkte til dig til de små og store begivenheder. Til både hverdagene og festerne. Og naturligvis til priser der er til at forstå. Vores råvarer er nøje udvalgt med fokus på lokale råvarer, dyrevelfærd og økologi. Vi tilbyder både klassiske retter og nye, spændende smags-oplevelser - du skal faktisk bare vælge, hvad end dit madhjerte begærer. Vores passion for at give dig den bedste madoplevelse er stor. Vi elsker nemlig mad. 

Den gode madoplevelse leveret direkte til din dør eller dit arrangement

Når du bestiller hos Madudefra, sørger vi naturligvis for, at din
bestilling leveres til tiden. Du modtager vores menuer i termokasser, som vi tømmer ved levering, du har altid mulighed for at låne kasserne til at holde den varme mad varm og den kolde mad kold.